SUPERFORMACIÓ DE BAKANALEl nostre grup està format actualment per l'esperit de: Elvis, Khorne, Titi Severino, John Malkovic, Sid Vicius, Afrodita, Bako, Dionisio, Paco, Juani(la del "metxe"), la Tonyi, Cuc, Ron, Bat, Hiru, Jaumet "el de Ponina", Pasqual "el Coro", "el Bailo", Menteta(la perruquera), JuanCa "el Senil", Sofi "la ionqui", Felipe Juan Froilán de Tots els Sants, "Kasal El Utero", Visentica "la de Seti", Sole "la d'Eloina", Amparo "la de Carmen la Polonia"i Juan "el Tirolo", Pili "la de Ricardo "el Mandonguilla"", Marina "la metgesa" i Carme "la psicoanalista de Ripoll".

A més de tots aquests, els que donem la cara som:

* El Poyas: VEU. També conegut per Troya, és l'estrella del Rock per excelència. Canta i fa el "guayón" (el guayón ho fa millor). Nascut el 13-11-1978 i resident a Benissanó(Camp de Túria), és saxofonista i dolçainer, i treballa a la fruiteria i verduleria "els bessons" al carrer Brasil. Li agrada treure's mocs al Dragon Khan i vestir "pijo".

* El Tró: VEU. També anomenat Nene, NeneTró, BergaTró, MacaTró... o el menys original Carles. Canta i fa el gos (molt). La seua principal afició és no fer rés. Es un intent d'estudiant (estudiant és aquell que estudia). Resideix entre Benissanó i València capital i va néixer el 19-5-1978. Li agrada tocar el baix amb moltes cordes i fer dietes o règims.

* Tubal: BAIX. També anomenat Sir Tubal o Fartonet, resideix a Benissanó i va néixer el 2-8-1981. Es toca els ous (en el sentit estricte de la frase) i toca el Baix. Es el més Jevi del grup, ja que és l'únic que queda al grup amb el monyo llarg (abans el teniem tres més). Estudiant, en el curs 98-99, començarà COU, per a després fer comunicació audio-visual. Li agrada menjar com un porc i fartar com un retor.

* Ico: BATERIA. Conegut sols per Ico (a casa algú l'anomena Francisco).Toca la Bateria i estudia Història, conpaginant l'estudi amb el treball del camp. Nascut el 6-4-78 és natural de Benissanó i té unes patilles molt grans de pedres precioses. Li agraden les taronges, les cebes, i descomprimir disquets del Tró.

* Tamaro: GUITARRA. També conegut com Tamaionqui o Ivan, viu a la Pobla de Vallbona i va néixer el 11-4-1278. Toca una guitarra Jackson PS-4, a la que vol més que a sa mare. Es molt solidari, traballa, per 1500 pts. al mes, al banc d'aliments del sue poble. "Estudia" Geografia, li agrada jugar a rol a més de l'ordinador i no portar el carnet de conduir mai damunt.

* Laguardini: GUITARRA. Més conegut per Andreu, va néixer el 20-8-1979 i viu a la Pobla de Vallbona. També és un intent d'estudiant, però no és ni la dècima part de gos que el Tró. Toca la guitarra amb la seua corresponent pedalera (una Zoom 30.30 multiefectes). Es aficionat a programar la seua pedalera i a ajudar a son pare en el magatzem de Materials de Construcció Laguarda (patrocinador oficial de Bakanal).


TORNAR AL MENÚ